Zoeken op afmeting
Agrarisch banden Alliance

Agrarisch banden Alliance

Alliance maakt deel uit van de ATG-groep die vandaag in meer dan 120 landen actief is. De groep is bekend om zijn technologisch geavanceerde producten. Het merk Alliance werd in 1950 opgericht in Israël. Het is zeer bekend in de terrein- en landbouwsector, en is met name een pionier op het gebied van steunbanden.

De banden voor rijgewassen worden voornamelijk gebruikt op landbouwmachines zoals tractoren, getrokken spuitmachines en zelfrijdende spuitmachines. Steunbanden kunnen worden gebruikt op een ruime waaier van voertuigen: aanhangwagens, strooimachines, machines voor het uitrijden van gier, enz.

Dankzij een design dat speciaal is ontwikkeld om op de velden tussen de rijen te rijden, zonder de gewassen te beschadigen, oefenen deze banden met een grote diameter lichte druk uit op de bodem, om verdichting van de bodem te beperken en schade aan de wortels van de gewassen te voorkomen.
Alliance is ook een leider in de sector van de radiaalbanden voor tractoren. De vooruitstrevende en vernieuwende technologie van Alliance zorgt ervoor dat de banden van hoogwaardige kwaliteit en optimaal rendabel zijn.

Bestverkochte profielen

aangedreven wiel

Vóór Trekker

Aanhangwagen

Industriebanden

Groene Ruimte

Niet geklasseerd

LiveChat
Whatsapp Messenger