Zoeken op afmeting
Agrarisch banden Triangle

Agrarisch banden Triangle

Triangle Tyre Co. Ltd stond vroeger bekend onder de naam Shandong Tyre Factory (opgericht in 1976). Het bedrijf is begonnen in 2001. Het is leider op de Chinese bandenmarkt. Het productassortiment bevat met name banden voor bestelwagens en particuliere auto's, maar ook OTR-diagonaalbanden, radiaalbanden en jumbobanden. Zijn jaarlijkse productiecapaciteit is op dit moment 22 miljoen eenheden.

Dankzij een project voor de ontwikkeling van reuze-radiaalbanden, waar Triangle Tyre Co. Ltd de leiding over had, won het bedrijf in 2008 de nationale prijs voor wetenschappelijke en technologische vooruitgang. Dit is de meest prestigieuze prijs die Chinese bandenbedrijven sinds 1949 kunnen winnen. Tegenwoordig is het bedrijf Triangle Tyre Co. Ltd. één van de vier grootste leveranciers ter wereld wat betreft radiaalbanden en reuzenbanden. Het is een samenwerking aangegaan met bedrijven wereldwijd, zoals Caterpillar, Terex, Doosan, Hyundai, Volvo, etc.

Sinds de oprichting in 2001, biedt Triangle Tyre Co. Ltd. klanten wereldwijd producten en een service aan die niet alleen innovatief zijn, maar ook van een zeer grote kwaliteit. Het beschikt over filialen in Noord-Amerika, Europa, Rusland en India. Het verkoopnetwerk bestrijkt 180 landen en regio's.

Bestverkochte profielen

Industriebanden

LiveChat
Whatsapp Messenger