Zoeken op afmeting
Alliance autobanden

Band Alliance

ATG K.K. is een volledige dochteronderneming van The Yokohama Rubber Co. Ltd., Japan. ATG K.K. bevindt zich in Japan en heeft dochterondernemingen op strategisch belangrijke plekken over de hele wereld. ATG K.K. en de dochterondernemingen worden samen de Alliance Tire Group (ATG) genoemd.

ATG is één van de wereldleiders op het gebied van off-road banden. Het bedrijf is in bezit van drie wereldberoemde merken: Alliance, Galaxy en Primex. Deze merken zijn in tal van landen wereldwijd zeer bekend in het OHT-segment (Off Highway Tire = Off-road banden) en zijn geleidelijk onder de vlag van ATG gaan vallen.

Ze staan bekend om zowel reserveonderdelen als nieuwe banden en hun kunde om aan klanten autobanden te leveren, die ontwikkeld zijn voor specifieke toepassingen. Van velden tot aan mijnen via fabrieken en bossen, biedt ATG oplossingen voor de meest diverse behoeftes.

ATG heeft locaties in meer dan 120 landen op 6 continenten en behaalde in 2018 een totale omzet van meer dan 630 miljoen dollar.

ATG beschikt over 3 productielocaties. Eén in Hadera, Israël (ATI) en twee in India (ATC): één locatie bevindt zich in Tirunelveli, in de staat Tamil Nadu, en de andere in Dahej, in Gujarat. Deze producten worden gemaakt met de strengste kwaliteitseisen, die voor alle producten van ATG gelden.

ATG beschikt over R&D-centra (Research & Development) van wereldklasse in Israël, Noord-Amerika en India. Dankzij de strategische ligging van deze centra, is ATG in de gelegenheid de behoeften van landbouwers, ondernemers en andere gebruikers van hun producten in alle regio's wereldwijd te begrijpen. Dit versterkt hun doel om altijd oplossingen op maat te bieden, die passen bij elke specifieke behoefte. Dit heeft ervoor gezorgd dat de ATG-merken favoriet zijn geworden bij fabrikanten wereldwijd.

Personenautobanden

Zomer
LiveChat
Whatsapp Messenger