Zoeken op afmeting
Antares autobanden

Band Antares

De naam "Antares" komt van een enorme rode ster (sterrenbeeld Schorpioen) in het sterrenstelsel en heeft deze te danken aan de bijzonder goede slijtvastheid, het feit dat het zich perfect aanpast aan de ondergrond en de kenmerken die het deelt met een schorpioen.

Antares staat voor stekelige hardheid en duurzaamheid.

Antares is de hele filosofie van het merk, met een dappere en onbevreesde blik op de toekomst. Dankzij jarenlang onderzoek en technologische ontwikkeling, hebben de banden van Antares de hoogste mate van aanpassingsvermogen bereikt en een hegemonie die te danken is aan de regelmatige en betrouwbare prestaties. Antares, een nieuweling binnen de bandenindustrie, is de toekomst en dit wordt bevestigd door zijn extreme groeikracht. Antares beschikt over een zekere kracht die zo eigen is aan het merk, een hoogwaardige technologie en een innovatieve visie van hun werk.

Antares, voor het creëren van een nieuw model banden met een innovatieve technologie, een efficiënt centrum voor Onderzoek & Ontwikkeling, waar een professioneel team werkt dat zich inzet voor meer technologische innovaties en het verbeteren van de producten op het gebied van de slijtvastheid, de veiligheid en het comfort; en voor het vertrouwen van de eigenaren van voertuigen wereldwijd... De banden van Antares omvatten verschillende soorten banden voor voertuigen in het midden- en dure segment, terreinbanden, hoogwaardige banden, sneeuwbanden en antilekbanden.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

4 seizoenen

Off road banden

Bedrijfsvoertuigbanden

LiveChat
Whatsapp Messenger