Klik hier om te zoeken
Barkley autobanden

Band Barkley

De banden van BARKLEY worden vervaardigd door één van de 20 grootste bandenfirma's ter wereld en het is één van de grootste fabrikanten van PCR- en TBR-banden in Azië. Dit bedrijf heeft al meer dan 37 jaar ervaring op het gebied van ontwikkeling en onderzoek. De jaarlijkse productiecapaciteit is zo'n 6,5 miljoen TBR-banden en 30 miljoen PCR-banden.

De banden van Barkley worden vervaardigd met een hoogwaardig technologisch systeem en hebben meer dan 12 certificeringen. Het bedrijf bezit de volgende certificeringen: CCC, DOT, ECE en GCC. Ook maakt het gebruik van de programma's EPA/SmartWay, INMETRO en LATU voor zijn producten. Het heeft de ISO9001- en TS16949-certificaten verkregen voor het beheer, de ISO14001- en GB/T28001-certificaten voor het milieubeheer en voor de zorg- en veiligheidsvoorzieningen op het werk.
Barkley is een nieuw en hoogwaardig merk in de bandenwereld. Het bedrijf heeft zich al vanaf het begin gewijd aan hoogwaardige, professionele technologie en ontwikkelt zich in rap tempo.

Waarom Barkley?
In onze economie zijn prijzen en aankoopwaarden zeer belangrijk voor ons, net als kwaliteit en veiligheid. Barkley garandeert hoogwaardige banden tegen concurrerende prijzen.
Kiezen voor Barkley is kiezen voor één van de 20 grootste bandenbedrijven ter wereld. Kiezen voor Barkley is kiezen voor een toegewijde familie, die u altijd steunt, van adviezen voorziet en u helpt bij het kiezen van uw banden.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

Off road banden

Bedrijfsvoertuigbanden