Zoeken op afmeting
Cheng Shin autobanden

Band Cheng Shin

Banden van het merk CST worden aangeboden door Cheng Shin Rubber Ind. Co. Ltd. (Cheng Shin Tire). Cheng Shin Tire heeft meer dan 20.000 werknemers en is hiermee de grootste fietsbandenproducent ter wereld. Ook biedt het verschillende andere soorten producten.

Het merk CST wordt in meer dan 150 landen geleverd en bestrijkt zo vele marktsegmenten. Tot de producten van CST behoren banden en binnenbanden voor fietsen, motoren, brommers, terreinwagens, auto's, vrachtwagens, heftrucks, landbouwvoertuigen, grasmaaiers en tuinbouwmachines.

Dankzij hun installaties, waaronder drie fabrieken in Xiamen in China, kunnen de ondernemers van CST met trots internationaal gerenommeerde materialen produceren met een innovatieve technologie, waarbij in het bijzonder nadruk wordt gelegd op de kwaliteit, de levering en de klanttevredenheid. CST voldoet aan de strengste internationale normen. Het bedrijf heeft vele certificeringen en beloningen ontvangen, waaronder de DOT (Amerikaans ministerie van Transport), ISO9001, E-Mark, TS 16949 en het beroemde China Brand Award.

Dankzij uitstekende productieactiviteiten en een zeer efficiënte logistiek, stelt CST een zeer hoge norm vast binnen de bandenindustrie. Bij CST zijn kwaliteit, integriteit en service meer dan alleen woorden: ze vormen het fundament van het bedrijf, van het topmanagement tot aan het personeel.

Bedrijfsvoertuigbanden

LiveChat
Whatsapp Messenger