Zoeken op afmeting
Comforser autobanden

Band Comforser

Comar Tyre & Wheel Inc. bevindt zich in Vancouver, Canada, en is één van de belangrijkste bandenproducenten ter wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige banden tegen concurrerende prijzen op de Canadese markt. Comar Tyre & Wheel is binnen Canada de exclusieve dealer van de merken Comforser en Ginell. Deze merken hebben zich op de gehele Canadese markt weten te installeren.

Comforser Tire heeft een jaarlijkse productiecapaciteit van 6 miljoen bandensets voor particuliere auto's en 3 miljoen bandensets voor vrachtauto's. De producten van Comforser hebben verschillende certificeringen verkregen: ISO, ST 16949, CCC (Compulsory Products Certification) het Europese certificaat ECE, het certificaat US DOT en het certificaat GCC/GSO van de Golfstaten. Banden voor particuliere auto's worden verkocht in Europa, Noord-Amerika, Zuidoost-Azië, Centraal-Amerika, Zuid-Amerika, het Midden-Oosten, Afrika, etc.

Overigens vervaardigt het bedrijf enkele populaire OEM-merken, zoals "ARTUM", "RBP", "XF", "V-NETIK", "BORISTAR" en nog veel meer.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

Off road banden

Winter
4 seizoenen

Bedrijfsvoertuigbanden

Winter
LiveChat
Whatsapp Messenger