Zoeken op afmeting
Compasal autobanden

Band Compasal

Het bedrijf Qingdao Compasal Tire Co dat ondersteund wordt door de bandenfabrikant Haohua in Weifang, is een onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling en de wereldwijde verkoop van banden van het merk COMPASAL met 100% exclusiviteit. Het bedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in het ontwerp en de levering van allerlei soorten radiaalbanden, voor toeristische auto's, SUV's, zware en lichte vrachtwagens, bussen, touringcars, enzovoorts.

Composal is zeer populair, zowel op de lokale markt als internationaal. Het is een vooraanstaand Chinees merk. Het merk COMPASAL is in het bezit van verschillende types banden zoals PCR, LTR, A/T, H/T, M/T, VAN en TBR. Alle modellen zijn ontworpen volgens de laatste vereisten binnen de markt door een getalenteerd R&D-team.

Compasal voldoet aan de kwaliteitsnormen die wereldwijd goedgekeurd zijn, zoals DOT, ECE, E-MARK, New label, SONCAP, GCC, INMETRO, CCC, Smartway, ISO9001, ISO/TS16949, etc. Alle banden worden vervaardigd met behulp van de beste materialen en binnen een systeem van strenge kwaliteitseisen, zodat de grootste stabiliteit gegarandeerd blijft.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

4 seizoenen

Off road banden

Bedrijfsvoertuigbanden

Zomer
LiveChat
Whatsapp Messenger