Zoeken op afmeting
Dunlop autobanden

Band Dunlop

Het merk Dunlop begon met vervaardiging van luchtbanden in 1888. De groep heeft talrijke topkwaliteit producten ontworpen die over de hele wereld verkocht worden. De reputatie van het merk Dunlop hoeft vandaag niet meer te worden bewezen.

De groep is algemeen erkend en geprezen voor zijnsinds lange tijd ongeevenaarde know-how, en bezit 3 afdelingen die gespecialiseerd zijn in ontwikkeling en research, uitsluitend gewijd aan de verbetering en innovatie van Dunlop banden.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

Off road banden

4 seizoenen

Bedrijfsvoertuigbanden

Winter
4 seizoenen

De technologieën van het merk Dunlop

SPECIFIEK HIELONDERSTEUNINGSSYSTEEM

SPECIFIEK HIELONDERSTEUNINGSSYSTEEM
Profiteer van een preciezere rijervaring en een maximale controle dankzij het verbindingssysteem van de hiel. De versterkte verbinding tussen de band en velg biedt u een onvergelijkbaar gevoel met de weg.

MAXIMUM FLANGE SHIELD (MFS)

MAXIMUM FLANGE SHIELD (MFS)
De bescherming van de band wordt gewaarborgd door het systeem Dunlop MFS (Maximum Flange Shield) en zijn rubberen profiel dat over de omtrek van de band loopt en een bufferzone creëert.

NOISE SHIELD

NOISE SHIELD
Vertrouw voor een comfortabel én efficiënt rijden op een technologie die het geluidsniveau in het voertuig met 50 % verlaagt. Het geheim? Een laag van heel sterk polyurethaan op de binnenkant van de band.

JLB (NAADLOOS VERBAND)

JLB (NAADLOOS VERBAND)
Met zijn hybride technologie voor de bekleding zorgt de nylon naadloze band met een laag op 0° voor een verlaging van de vervorming op hoge snelheid.

MULTI-LAMELLEN

MULTI-LAMELLEN
Trotseer de moeilijkste winterse weeromstandigheden dankzij de band met meerdere lamellen. Hij levert uitstekende prestaties onder vele en extreme situaties en de verschillende soorten lamellen zijn geschikt voor alle winterse weersomstandigheden.

DUAL SILICA

DUAL SILICA
Vertrouw voor een betere acceleratie en een lagere slijtage op Dual Silica, een mengsel van twee soorten silica.

SILICA-PLUS

SILICA-PLUS
Het rubbermengsel Silica-Plus van het loopvlak is geïnspireerd op de autosport en garandeert een betere grip met de weg.
LiveChat
Whatsapp Messenger