Zoeken op afmeting
GT-Radial autobanden

Band GT-Radial

GT-Radial heeft 7 luchtbandenfabrieken in China en 1 fabriek in Indonesië, die allen beantwoorden aan de belangrijkste mondiale veiligheids- en kwaliteitscriteria ten opzichte van de productieprocessen. GT-Radial vervaardigt banden voor Michelin en Nokian. GT-Radial biedt een compleet gamma van banden voor bedrijfsvoertuigen, 4x4 en personenauto's.

GT-Radial is als 9e wereldfabrikant geklasseerd, alle banden ingegrepen. GT-Radial was jarenlang bandenleverancier voor General Motor.GT-Radial banden beschikt over alle labels die de kwaliteit van hun producten garanderen: ISO9001:2000, ISO/TS16949:2002 en ISO 14001 voor milieuvriendelijke banden.

Meer dan 500 personen werken bij GT-Radial in de sector research en development.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

4 seizoenen

Off road banden

Bedrijfsvoertuigbanden

De technologieën van het merk GT-Radial

Meer dan 60 jaar ervaring

Meer dan 60 jaar ervaring
Sinds meer dan 60 jaar evolueert Giti Tire, producent van het merk GT Radial, in de bandenwereld en is hij een van de wereldleiders. Giti Tire heeft meer dan 35.000 medewerkers in de wereld. De onderneming beschikt over ultramoderne productielocaties in China en Indonesië. De banden voor personenauto's, SUV's, bedrijfs- en vrachtauto's worden verkocht bij meer dan 70.000 verkooppunten verdeeld over meer dan 130 landen. Bekende automerken als Dacia, Renault, Peugeot en Citroën gebruiken de GT Radial-banden voor hun auto's. Dit toont het vertrouwen van de producenten in onze producten.
LiveChat
Whatsapp Messenger