Zoeken op afmeting
Hankook autobanden

Band Hankook

Hankook is opgericht in 1941 en is een van de belangrijkste luchtbandenfabrikanten in de wereld. Deze fabrikant biedt een breed gamma van autobanden voor personenauto's, bedrijfsauto's, Offroad en vrachtwagens in 185 landen.Hankook is 7de fabriek op de lijst van fabrikanten met de hoogste omzet. Het Koreaanse bedrijf investeert in research en ontwikkeling om banden van hoge kwaliteit te bieden.
Hankook telt meer dan 14.000 werknemers, verdeeld over 4 centrale regionale zetels; meer dan 20 filialen in het buitenland en 5 R&D centra over de hele wereld, en verdient 70% van zijn opbrengst met buitenlandse markten.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

Off road banden

Bedrijfsvoertuigbanden

De technologieën van het merk Hankook

Originele uitrusting bij veel fabrikanten

Originele uitrusting bij veel fabrikanten
Hankook banden zijn standaard geïnstalleerd op modellen van veel fabrikanten die zo hun vertrouwen en erkenning voor het merk tonen.

Een industrie op het snijvlak van technologie

Een industrie op het snijvlak van technologie
Hankook zet sterk in op onderzoek en ontwikkeling om steeds betere banden te kunnen aanbieden. Om haar knowhow te beschermen, heeft het merk meer dan 1.000 patenten aangevraagd in Zuid-Korea en meer dan 140 wereldwijd.

Een wereldwijd succes

Een wereldwijd succes
De Hankook banden zijn universeel en worden wereldwijd met miljoenen verkocht. Het is hun prijs-kwaliteitverhouding en prestaties die het verschil maken voor klanten.
LiveChat
Whatsapp Messenger