Klik hier om te zoeken

Hankook Kinergy 4S H740
175/65 R13 80T

Verander deze afmeting
Prijs per stuk 55,59
Kenmerk : M+S, 3PMSF Categorie : Personen 4 seizoenen
71 dB
4.0 /5 (58 reviews) voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Beste prijs Beschikbare voorraad Veilig betalen

Hankook Kinergy 4S H740 175/65 R13 80T M+S, 3PMSF

Product kan afwijken van foto

De Kinergy 4S H740 175/65 R13 80T (M+S, 3PMSF) is een asymmetrische vierseizoenenband die goede grip biedt. Hij vervangt de Optimo 4S H730 en beschikt over een rubbersamenstelling op basis van silicium die hem een betere wegligging geeft.

Beschrijving
reviews
Montage

Winterlamellen

Winterlamellen
De lamellen zijn aangepast voor het rijden op gladheid en sneeuw en beloven optimale prestaties.

Smalle zijgroeven

Smalle zijgroeven
De hoofdzijgroeven zijn geoptimaliseerd voor gebruik onder verschillende rijomstandigheden en zijn voorzien van gekruiste hoeken die doeltreffende grip- en remprestaties waarborgen.

Brede zijgroeven

Brede zijgroeven
De prestaties bij het rijden op natte wegen zijn verbeterd dankzij de meerdere zijgroeven die een betere afwatering waarborgen.

Zomerlamellen

Zomerlamellen
Deze band met een asymmetrisch profiel van het loopvlak beschikt over indrukwekkende eigenschappen, het hele jaar door. Dankzij het systeem met 3D-lamellen wordt hij geleidelijk ondersteund door het verstevigen van de stijfheid van de blokken voor elk type weer.

Hechting op besneeuwde grond

Hechting op besneeuwde grond
Het loopvlak met zijgroeven in V-vorm is geïnspireerd op een pikhouweel, voor een doeltreffend rijden op winterse wegen. Deze band is bovendien voorzien van een markering met een sneeuwvlok op de schouder om de positie van de slijtage-indicatoren van het loopvlak aan te geven. Zo weet u wanneer het profiel niet meer voldoende aanwezig is voor het bieden van optimale prestaties op de sneeuw.