Zoeken op afmeting
Headway autobanden

Band Headway

Headway Technology Group is een gediversifieerd bedrijf te Dongying, in de Chinese provincie Shandong. Er worden verschillende soorten banden geproduceerd, met name PCR-banden, OTR-diagonaalbanden en diagonaalbanden voor vrachtwagens en bussen. Sinds kort zijn het assortiment producten en de aangeboden diensten uitgebreid, waaronder de vervaardiging van lichtmetalen velgen en lithiumbatterijen, het onroerend goed en andere producten. Tegelijkertijd blijft het bedrijf zich voor het grootste gedeelte richten op de productie van banden voor vrachtwagens en auto's.

Dankzij de samenwerking met de belangrijkste universiteiten in het land, is het bedrijf in staat zich aan te passen aan het ritme van nieuwe technologieën die ontwikkeld worden, de verbetering van gebruikte stoffen en de trends binnen de Chinese bandenindustrie. Het bedrijf heeft met succes vele certificeringen verkregen: ISO9001, TS16949, GB/T24001, GB/T28001, 3C, DOT, ECE, REACH, LABEL, INMETRO, GCC, en SONCAP.

Dankzij een streng productie- en kwaliteitsbeheer, is Headway Group een strategische samenwerking aangegaan met grote vrachtwagenbouwers zoals Sinotruck. Op dit moment is de jaarlijkse capaciteit van het bedrijf 12 miljoen PCR-banden en 1,2 miljoen TBR-banden. In 2015 loopt dit cijfer op tot 30 miljoen PCR-banden en 3 miljoen TBR-banden.

Headway zet zich in voor een gevarieerde ontwikkeling en focust zich op een win-win businessmodel voor zijn toekomstige groeistrategie. Door telkens in te spelen op de verwachtingen van de markt en de gebruikers hoogwaardige producten te leveren, wil het bedrijf een toegevoegde waarde zijn voor de wereldeconomie en een reputatie opbouwen als zijnde een bedrijf van wereldklasse.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

Zomer
4 seizoenen

Bedrijfsvoertuigbanden

Zomer
LiveChat
Whatsapp Messenger