215/55 R16 97V XL, 3PMSF - Wijzigen

Maxxis Premitra All Season AP3 215/55 R16 97V XL, 3PMSF

Categorie : Personen 4 seizoenen
C B B 70 dB
4.0 /5 (121 reviews)
Maxxis Premitra All Season AP3 215/55 R16 97V XL, 3PMSF
Maxxis 215/55 R16 97V XL
70
Maxxis Premitra All Season AP3 215/55 R16 97V XL, 3PMSF
C B B 70 dB
voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Prijs per stuk 89,49

Kenmerken

Merk Maxxis
Model Premitra All Season AP3
Afmeting 215/55 R16 97V
Verander deze afmeting
Kenmerk XL, 3PMSF
Europese beoordeling
C B B 70 dB
Categorie
Personen 4 seizoenen
Reviews
4.0 /5 (121 reviews)

Beschrijving

De nieuwe Premitra All Season is een consistente voortzetting van gevestigde producten op de markt in het segment van all-season banden. Bijna 15 jaar onderzoek op dit gebied en de ervaringen die hieruit zijn opgedaan, maken van deze band een product dat zijn technische volwassenheid heeft bereikt. Het innovatieve loopvlak met een zeer moderne stijl is slechts één van de nieuwigheden van deze band. De nieuwe rubbersamenstelling met een zeer hoog silicagehalte in het loopvlak biedt uitzonderlijke rolweerstand en onberispelijke rem- en rijeigenschappen op nat wegdek. Deze band is ook een duidelijke verbetering in termen van extern en intern rolgeluid, voor een comfortabelere en milieuvriendelijkere rit. In vergelijking met de vorige generatie biedt deze band een aanzienlijk stillere rit. De Premitra All Season is dan ook een goede keuze om het hele jaar door aangenaam te rijden.

reviews
Montage

121 klantopmerkingen

4.0 op 5 sterren

Verbruik 4.0 /5
Nat wegdek 4.0 /5
Droog wegdek 4.0 /5
Comfort 3.5 /5
Kwaliteit / prijs 4.0 /5
Stabiliteit 4.0 /5
Geluid 3.5 /5
Levensduur 3.5 /5

Mening van gebruikers

Wij informeren u dat de op de website geplaatste opmerkingen onderhevig zijn aan controle. De opmerkingen worden alleen op chronologische volgorde geklasseerd.


- Weg - Sportief - 5000 km

bardzo dobre opony, które już miałem na innych pojazdach, bardzo dobra przyczepność na mokrej nawierzchni, trochę hałaśliwe, akceptowalna trwałość, bardzo dobre stosunek jakości do ceny, polecam.


- Weg - Normaal

Na een maand gebruik is er niets aan te merken op deze banden, goed grip op nat wegdek (sneeuw weet ik niet), maar iets hoger verbruik. Ik zal zien hoe lang ze meegaan, dat zal bepalen of ik ze opnieuw koop of niet.


- Snelweg - Normaal

Goede banden,gelijk 1200 km uitgetest.Minder lawaai dan mijn vorige banden.Levering langer dan aangegeven.Levensduur nog onbekend,maar je moet wat invullen


- Weg - Normaal

Over het algemeen goede grip, goede prestaties in de regen, te zien op de sneeuw.


- Weg - Normaal - 50000 km

Zeer goede banden, bestand tegen slijtage, goede wegligging ongeacht de weg, maar neigen zacht te worden in de zomerse hitte, wat invloed heeft op de wegligging.


- Weg - Normaal - 100 km

Hallo, ik heb nu alle vier de wielen gemonteerd met deze Maxxis Premitra all-season banden. Ik ben aangenaam verrast, zowel op droog als nat wegdek. Het regent al 2 maanden waar ik woon. Het gedrag is zeer goed, evenals de remprestaties. Het geluid is praktisch niet aanwezig. Niets op aan te merken, ik raad ze aan.


- Weg - Normaal - 500 km

Eerder Maxxis banden gehad. Deze ook zoals verwacht. Niets mis met deze band. Wel ging er e.e.a. mis met de levering. Levering startte vlot op om daarna 13 dagen zonder zichtbare voortgang in de levering, bij GLS in een magazijn te hebben gelegen. Eerder zaken gedaan met Bandenleader en daarbij verliep de levering vlot. Ik beschouw dit maar als een onvoorzien incident.


- Weg - Sportief

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding Ook goed op de Ibiza ondanks lange dagelijkse 200 km lange levensduur Goed verbruik Beter in de sneeuw dan de Hankook i cept winterbanden Mijn volgende voertuig zal ze ook krijgen. Goodyear banden hebben slechts een iets lager verbruik. De boeking kan worden verbeterd, mijn gekozen dealer had een andere prijs en wist er niets van, maar het is toch snel opgelost.


- Off Road - Normaal

Volledig tevreden


- Weg - Normaal - 1500 km

Prijs/prestatieverhouding is in orde, banden zijn heel geschikt voor winterrijden, ten minste bij normale sneeuwhoeveelheden. Geluidsniveau is acceptabel, brandstofverbruik is normaal


Meer meningen lezen

Beoordeel deze band

Om feedback te geven op het Maxxis Premitra All Season AP3, moet u zich aanmelden.

LiveChat
Whatsapp Messenger