245/40 ZR18 97Y XL, FSL, MO - Wijzigen

Michelin Pilot Super Sport 245/40 ZR18 97Y XL, FSL, MO

Categorie : Personen zomer
D B B 71 dB
4.5 /5 (78 reviews)
Michelin Pilot Super Sport 245/40 ZR18 97Y XL, FSL, MO
Michelin 245/40 ZR18 97Y XL
71
Michelin Pilot Super Sport 245/40 ZR18 97Y XL, FSL, MO
D B B 71 dB
voorraad

Gratis levering 48u/72u

Prijs per stuk 190,68

Kenmerken

Merk Michelin
Model Pilot Super Sport
Afmeting 245/40 ZR18 97Y
Verander deze afmeting
Kenmerk XL, FSL, MO
Europese beoordeling
D B B 71 dB
Categorie
Personen zomer
Reviews
4.5 /5 (78 reviews)

Beschrijving

De Michelin Pilot Super Sport 245/40 ZR18 97Y (XL, FSL, MO) biedt een 12% betere wegbeheersing en een levensduur die wel 2 keer zo lang kan zijn. Dankzij de contactoppervlakte technologie 2.0 en de TwaronMD belt, is de band geoptimaliseerd voor een gelijkmatige slijtage op de lange termijn.
Het contactoppervlak biedt excellente remprestaties op droog wegdek. Hij is ontworpen voor de meest sportieve auto's die geproduceerd worden, en om de hoogste performance te leveren. Deze nieuwe band is de directe erfgenaam van de Michelin knowhow voor internationale racen, en vooral de 24 uur race in Le Mans.

Beschrijving
reviews
Montage

Bi-compound technologie

Bi-compound technologie
Twee verschillende verbindingen worden herverdeeld tussen de buiten- en binnenkant van het loopvlak.
Extern: nieuw elastomeer, versterkt met roet direct afkomstig van de 24 Uur van Le Mans.
Het resultaat: perfecte uithoudingsvermogen in bochten.
Intern: de nieuwste generatie elastomeren, met een hoge grip op natte oppervlakken, maakt het mogelijk om de waterfilm langs het ruwste oppervlak van de weg te breken.

De Twaron-riem

De Twaron-riem
De Twaron aramide en nylon riemen bieden meer stabiliteit bij extreem hoge snelheden. Door de variabele spanning kan de riem het midden van het loopvlak strakker aantrekken dan de schouder. Daarom wordt de centrifugale kracht beter gecontroleerd en is de krachtverdeling uniformer.

Variabele contactpatch 2.0

Variabele contactpatch 2.0
Of het nu gaat om rechte lijn acceleratie of hoge snelheid bochten, de grip is optimaal. Tijdens het nemen van een bocht zal de vorm van het contactoppervlak veranderen, maar de hoeveelheid rubber in contact met de grond zal niet afnemen. De Michelin Pilot Super Sport heeft geprofiteerd van de nieuwste digitale simulatiesoftware die wordt gebruikt in de luchtvaart en de auto-industrie. Dankzij deze geavanceerde tools kunnen kracht en temperatuur gelijkmatiger over het contactoppervlak worden verdeeld.
LiveChat
Whatsapp Messenger