Zoeken op afmeting
Pirelli autobanden

Band Pirelli

Pirelli is een Italiaanse fabrikant die in enkele jaren tijd een onvermijdbare acteur is geworden op de internationale bandenmarkt.Pirelli is opgericht in 1872; staat ingeschreven op de beurs van Milaan sinds 1922 en blinkt uit door zijn lange industriele traditie, waarin de combinatie van het vermogen tot vernieuwing, kwaliteit en de pertinentie van nieuw aanbod in het middelpunt staan. Sinds meer dan een eeuw is deze fabrikant het symbool van innovatie en high-end technologie. Het bedrijf bezit 19 fabrieken verspreid over de hele wereld en is aktief in meer dan 160 landen. Voor vermindering van de milieuvervuiling heeft deze fabrikant een "green performance" beleid, en gebruikt vooral producten en technologiën die ecologisch verantwoord zijn. Pirelli begeleidt de Formule 1 sinds talloze jaren.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

Off road banden

Bedrijfsvoertuigbanden

De technologieën van het merk Pirelli

Seal Inside™

Seal Inside™
Pirelli revolutioneert het rijden na een lekke band door het creëren van een nieuwe generatie zelfherstellende banden die veiligheid garanderen en het mogelijk maken om door te rijden na een lekke band terwijl de perfecte controle over de auto behouden blijft.
Inderdaad, met de Seal Inside™ technologie, kan een voertuig waarvan een band is doorboord door een extern object, in 85% van de gevallen zijn weg vervolgen omdat de luchtdruk intact blijft. Deze evolutie elimineert dus het merendeel van de ongevalssituaties veroorzaakt door een verlies van druk in een lekke band.
Met een Seal Inside™ band, laat een lekke band je niet in de steek in het midden van nergens: je kunt naar huis gaan om je band te vervangen of direct naar een garage gaan.
Deze Seal Inside™ technologie kan worden gebruikt op alle voertuigen, afhankelijk van de bandenmaat.

Fase 1
Het externe object, zoals een spijker, wordt omringd door de mastiek in de band.
Fase 2
Als het object wordt uitgeworpen, vult de mastiek het gat dat geleidelijk door het object wordt achtergelaten.
Fase 3
Wanneer het object volledig uit de band is verwijderd, is het gat volledig opgevuld en verzegeld, waardoor elk verlies van druk wordt voorkomen.

Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS)

Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS)
Het Pirelli Noise Cancelling System™ (PNCS) maakt het mogelijk om het geluid dat banden produceren bij contact met de weg te verminderen. Het rolgeluid omvat alle trillingen die in de structuur worden uitgezonden en die zich in het voertuig verspreiden. Het Pirelli Noise Cancelling System™ maakt het mogelijk om het comfort van de bestuurder te verhogen door dit rolgeluid te minimaliseren.
Deze trillingen worden letterlijk geabsorbeerd door het gepatenteerde Pirelli-schuim, wat het geluid dat in het interieur van het voertuig komt minimaliseert, voor een verbeterd comfort in vergelijking met traditionele banden.
Met het Pirelli Noise Cancelling System™ worden er twee tot drie decibel minder uitgezonden, wat minimaal twee keer minder geluid in het voertuig betekent.
LiveChat
Whatsapp Messenger