Zoeken op afmeting
Saferich autobanden

Band Saferich

Shandong Fengyuan Tire Manufacturing Co., Ltd bevindt zich in de economische ontwikkelingszone Yicheng, in Zaozhuang, Shandong. Het bedrijf produceert radiaalbanden met lichtmetalen velgen. De onderneming wordt gecontroleerd door de staatsbedrijven Shandong Energy /Mining Group 81, vanaf de R&D tot aan de vervaardiging en de verkoop, in het kader van de modernisering van grote bedrijven.

Het bedrijf heeft de jaarlijkse productie van 20.000.000 radiaalbanden met lichtmetalen velgen in 2014 uitgedacht en gepland, waardoor de totale jaarlijkse productie verdubbelde. Na twee of drie jaar produceerde het bedrijf zelfs 5.000.000 banden met massief metalen velgen per jaar en 20.000.000 banden met lichtmetalen velgen, in een compleet assortiment aan producten. Het management en het personeel kan profiteren van verschillende voordelen en aanvullende hulpmiddelen. Dit staat bij het bedrijf op de eerste plaats bij de bandenproductie.

Het bedrijf richt zich op hoogwaardige producten. Het gebruik van de Nederlandse VMI-gietmachine, de Italiaanse radiatorgrill, de Duitse productielijn TROESTER en de Zuid-Koreaanse vulkaniseermachine Donghe, tilt de productielijn van banden met lichtmetalen velgen naar het hoogste niveau binnen de industrie, net als de levenskwaliteit van het personeel. Het gebruik van de eerste applicatie van nanomateriaal ter wereld, de lage temperatuur van de band, de stikstofvulkanisatie bij hoge temperaturen en andere geavanceerde technologieën zorgen voor een betere bestendigheid, flexibiliteit, warmtegeleiding, antistatisch vermogen en duurzaamheid van de band. Het prestatievermogen van het product heeft ervoor gezorgd dat het de tweede fase heeft bereikt van de Europese kwalificaties voor hoogwaardige banden.

Het bedrijf heeft op die manier een eersteklas en internationale technologie kunnen introduceren in het ontwerp- en productieproces. Het beschikt over een R&D-centrum dat gerund wordt door een professioneel team dat technisch zeer vooruitstrevend is. Ook is er een lab van 3000 meter met een Duitse SDS-interferometer en Duitse/Amerikaanse testinstallaties (Aerfamenni) waarmee de principes van reologie en andere internationale, geavanceerde onderzoeksmethodes kunnen worden toegepast. Verder is er ook ander testmaterieel aanwezig dat het onderzoek en de innovatieve ontwikkeling van hoogwaardige, milieuvriendelijke, veilige, duurzame en slipvrije banden mogelijk maakt; banden die zeer bestendig zijn, een laag geluidsniveau hebben, in de serie van 6 HP en UHP, SUV-banden en winterbanden, voor 400 verschillende specificaties.

Off road banden

LiveChat
Whatsapp Messenger