Zoeken op afmeting
Superia autobanden

Band Superia

Merk het verschil en geniet van een aangename rit met hoogwaardige Superia-banden. De moderne banden met eersteklas technologieën die zijn ontworpen door Aziatische en Europese ingenieurs garanderen de beste resultaten als het gaat om veiligheid, comfort en algehele performance. De banden voldoen aan de internationale normen betreffende kwaliteit en performance en zijn gecertificeerd volgens de internationale richtlijnen. Dankzij de uitgevoerde R&D-programma's voldoen de Superia-banden aan alle huidige wensen van autobestuurders en voertuigen op de internationale bandenmarkt.

Superia-banden worden ontworpen en geproduceerd volgens de Europese en internationale richtlijnen: E-mark, S-mark, conform REACH, M+S, 3PMSF (symbool van de sneeuwvlok).

Het E-mark-certificaat voldoet aan de EU-richtlijnen en de minimale internationale normen (ECE-VN - Economische Commissie voor Europa van de Verenigde Naties) wat betreft afmetingen, belasting en snelheid. Het S-mark-certificaat (met betrekking tot geluid) geeft aan dat het geluidsniveau van de banden voldoet aan de Europese en internationale normen (ECE-VN).

De REACH-richtlijnen (richtlijnen van het Europees parlement over registratie, evaluatie, autorisatie en restrictie van chemische stoffen) zijn in 2007 uitgevaardigd en beperken het gebruik van chemische stoffen die een negatieve invloed hebben op de gezondheid van mensen en het milieu. De markering M+S ("modder en sneeuw) is een verklaring van de fabrikant die aangeeft dat de band en het gebruikte materiaal een betere rij-ervaring bieden dan gewone standaardbanden bij modder en sneeuw. De 3PMSF-richtlijn (symbool van een sneeuwvlok in een berg met drie toppen) eist van de sneeuwbanden dat ze een minimale performance hebben wat betreft het remmen en de grip op besneeuwde wegen.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

Off road banden

Bedrijfsvoertuigbanden

4 seizoenen
LiveChat
Whatsapp Messenger