Zoeken op afmeting
Uniroyal autobanden

Band Uniroyal

Uniroyal is een filiaal van de groep Continental en gespecialiseerd in regenbanden. Sinds 1969 ontwikkelt Uniroyal optimale banden zowel bij regen als droog weer. Het bedrijf dat werd opgericht in 1982, is in de jaren 80 gefuseerd met Continental AG. Dit merk blinkt uit door een goede prijs-kwaliteitverhouding en steunt op de reputatie van de Duitse groep Continental.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

Off road banden

Bedrijfsvoertuigbanden

De technologieën van het merk Uniroyal

Self Supporting Runflat (SSR)

Self Supporting Runflat (SSR)
De Runflat-band, ook wel SSR-band genoemd bij Uniroyal (self-supporting-runflat), is voorzien van een versterkte zijwand die voorkomt dat de zijwand tussen de velg en de weg wordt samengedrukt bij een lekke band, en dus het ontsnappen. Daarom kunt u zelfs bij pech tot 80 kilometer afleggen met een maximale snelheid van 80 km/u om tijd te hebben om naar de dichtstbijzijnde garage te gaan.

Shark Skin Technologie (SST)

Shark Skin Technologie (SST)
Voor maximale veiligheid bij aquaplaning, vertrouw op de Shark Skin-technologie. Geïnspireerd door de buitengewone textuur van haaienhuid, hebben we de vindingrijkheid van Moeder Natuur gereproduceerd in onze RainSport 3 en RainExpert 3 banden.
Zoals u wellicht heeft opgemerkt, lijken haaien een gladde en glibberige huid te hebben, maar in werkelijkheid is deze bedekt met minuscule schubben die lijken op een verweving van miniatuurtanden. Ze hebben niet alleen als doel het dier te beschermen, maar dienen ook om op te staan om zijn lichaam efficiënter, sneller en met minder weerstand door het water te helpen voortbewegen.
De natuur nabootsend, hebben we onze RainSport 3 en RainExpert 3 banden uitgerust met deze Shark Skin-technologie (SST), geïnspireerd op deze verweven schubben. De bionica heeft ons in staat gesteld onze bandenpatronen uit te rusten met een reproductie van een haaienhuid effect dat helpt om water snel af te voeren van onder de band.
LiveChat
Whatsapp Messenger