Zoeken op afmeting
Viatti autobanden

Band Viatti

Viatti banden worden geproduceerd volgens de exclusieve regels van de Duitse technologie.
Gepositioneerd in het middensegment voor de prijs, zijn Viatti banden ontworpen in overeenstemming met de Europese kwaliteitsnormen. Dit nieuwe merk combineert veiligheid en comfort. De banden zijn vele malen met succes getest en hebben de hoogste waardering gekregen.

Viatti banden worden geproduceerd volgens de exclusieve regels van de Duitse technologie. In tegenstelling tot de producten van de meeste Europese merken, zijn ze perfect aangepast aan de verkeersomstandigheden in Rusland. Hun fabrikanten hebben vanaf de eerste ontwikkelingsstadia rekening gehouden met de bijzonderheden van de plaatselijke omstandigheden, wat heeft geleid tot een fundamenteel nieuw product dat een uitstekend rijcomfort in alle weers- en wegomstandigheden garandeert. Om de distributie in het hele land beter te garanderen, werd besloten de productie in Rusland zelf te vestigen. Het bandencomplex van PAO Tatneft werd gekozen als de belangrijkste plaats voor de uitvoering van het project. De productielijn voor Viatti-banden is volledig uitgerust met de meest geavanceerde Duitse machines en het productieproces is voor bijna 100% geautomatiseerd, waardoor de invloed van de menselijke factor wordt uitgesloten.
Na twee jaar rigoureus testen op verschillende soorten wegen in Europa en Rusland, werden de Viatti-banden voor het eerst officieel aan het publiek voorgesteld op de Moscow International Motor Show in augustus 2010.

Personenautobanden

Bedrijfsvoertuigbanden

LiveChat
Whatsapp Messenger