Zoeken op afmeting
Cheng Shin motorbanden

Cheng Shin motorband

Heeft u een voertuig met wielen? Dan biedt Cheng Shin de band die u nodig heeft! Het Taiwanese bedrijf, dat in 1967 is opgericht, produceerde vroeger uitsluitend fietsbanden. Tegenwoordig staat het op de negende plaats van bandenfabrikanten ter wereld. Cheng Shin Rubber (die in bepaalde regio's opereert onder de naam Pneus Maxxis of CST) levert banden in bijna 170 landen en bezit certificeringen voor alle belangrijke internationale normen op het gebied van veiligheid en productie. Met operationele centra in meer dan twaalf landen, zijn er altijd kwaliteitsbanden van Cheng Shin in de buurt te vinden.

Bij elke locatie van Cheng Shin gelden dezelfde principes op het gebied van ontwerp, innovatie en integriteit. Het bedrijf vormt een referentie binnen de industrie als het gaat om productieactiviteiten en maakt gebruik van de beste methoden om goede banden te vervaardigen die synoniem zijn aan een hoog prestatievermogen op de lange termijn. Voor de banden van Cheng Shin wordt gebruikgemaakt van speciale samenstellingen en van bandenprofielen met een perfecte grip, ongeacht de ondergrond of de weersomstandigheden. Anders dan banden met slechts één klassiek prestatieniveau en een korte levensduur, kunt u nu seizoenenlang profiteren van een nieuwe set banden van Cheng Shin. Als OEM (Original Equipment Manufacturer) van motorbanden voor industriegiganten zoals Honda, Kawasaki, Yamaha en Suzuki, heeft Cheng Shin het vertrouwen van de meest gerespecteerde motorbouwers ter wereld. Met dit in het achterhoofd, kunt u dus met een gerust hart op pad.

Cheng Shin heeft een exponentiële groei doorgemaakt in de afgelopen 15 jaren toen het publiek doorkreeg hoe bijzonder hoogwaardig hun producten waren. Tot op de dag van vandaag opent het bedrijf nieuwe fabrieken en blijft het nieuwe technologieën ontwikkelen op het gebied van banden.

Bestverkochte profielen

Sport / Touring

Scooter

Enduro

Zomer
LiveChat
Whatsapp Messenger