Zoeken op afmeting
Golden Tyre motorbanden

Golden Tyre motorband

De producten van Goldentyre zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van al haar klanten, of het nu gaat om professionele piloten of gewoon om liefhebbers. Alle productkenmerken zijn aanzienlijk verbeterd sinds 2015, toen Marco Caribotti de nieuwe eigenaar van het bedrijf werd. Het heeft een nieuw bedrijfsmodel ingevoerd en tegelijkertijd zwaar geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling.

Caribotti was zelf piloot en ontdekt al meer dan 20 jaar jong talent. Hij is degene die in de loop der jaren alle Goldentyre en X producten heeft ontwikkeld en een revolutie teweeg heeft gebracht in het concept van banden en schuim. De productontwikkeling is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen de medewerkers van het bedrijf en de gebruikers in verschillende disciplines. Dankzij dit onderzoek, de ontwikkeling en de uitwisseling van informatie kunnen de producten van Goldentyre voortdurend worden verbeterd en de grenzen van de prestaties worden verlegd.

De banden worden gedistribueerd via een wereldwijd netwerk dat aanwezig is in meer dan 40 landen en de sterke commerciële relatie met Min-distributeurs in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Australië, Zuid-Afrika en Azië.

In 2017 verhuisde Goldentyre zijn kantoren naar het Verenigd Koninkrijk naar zijn nieuwe hoofdkwartier om internationale verzending te vergemakkelijken.

De eerste twee Goldentyre Points zijn in 2018 geopend (een in het Verenigd Koninkrijk en een in Italië).

Enduro

Zomer
LiveChat
Whatsapp Messenger