Zoeken op afmeting

Mitas Custom Force

Categorie : Custom
Mitas Custom Force ::dimension::
Vanaf 97,99

4.5 /5 (5 reviews)
Bekijk de afmetingen

Gratis levering Beste prijs Beschikbare voorraad

De Mitas Custom Force is een hoogwaardige wegband voor custom motoren, met ongeëvenaarde duurzaamheid, stabiliteit en rijcomfort, en een verfijnde esthetiek. Deze band is gemaakt van hoogwaardige materialen in combinatie met een zeer robuuste karkas, en biedt uitstekende prestaties bij verschillende snelheden, in alle weersomstandigheden en op alle soorten wegdek.

Bij het ontwerp is bijzondere aandacht besteed aan het garanderen van de beste rem- en manoeuvreerprestaties in de sector bij nat weer. Deze band zal bestuurders volledig tevreden stellen, zelfs tijdens lange ritten met passagiers en een volle kofferbak.

Het verfijnde loopvlakontwerp bestaat uit elegante groeven die doen denken aan de vorm van een kronkelende slang en is een topkeuze voor echte custom rijders.

Dit bandenmodel is uitgebreid getest onder de meest extreme en veeleisende omstandigheden door een onafhankelijke derde partij, zowel in de Verenigde Staten als in vele landen in Europa, om constant de hoogste prestaties te garanderen.

Afmetingen
reviews
LiveChat
Whatsapp Messenger