Zoeken op afmeting

Mitas SportForce + EV

Categorie : Sport / Touring
Mitas SportForce + EV ::dimension::
Vanaf 96,99

4 /5 (44 reviews)
Bekijk de afmetingen

Gratis levering Beste prijs Beschikbare voorraad

De Mitas SportForce + EV zijn sportbanden ontworpen voor Roadsters, sportwagens en superbikes.
De nieuwe "EV" versie van de SPORT FORCE+ EVolution brengt de prestaties van de banden naar een nieuw niveau.
Met de mogelijkheid om maximale controle te bieden bij extreme hellingshoeken, is de SPORT FORCE+ EV uitgerust met multi-composiet loopvlaktechnologie en een geheel nieuw samengesteld materiaal voor optimale grip in bochten en verbeterde acceleratie en remprestaties in bochten.

De technologie van zijn robuuste karkas behoudt een hoge karkasstijfheid, zelfs wanneer de band slijt, waardoor optimale bandprestaties gedurende de gehele levenscyclus worden gegarandeerd.

Eindige elementenanalyse: met behulp van eindige elementenanalyse en computerondersteunde simulaties wordt de optimale bandstructuur ontwikkeld om het hoogste niveau van grip te bereiken, terwijl er voldoende stijfheid is voor uitstekende stabiliteit. br> De eindige elementenanalyse zorgt voor een optimale definitie van het loopvlak, de structuur en het materiaal.

De 3D Optimum Groove technologie biedt een optimale groefrichting en -diepte en verminderde oververhitting van het loopvlakrubber.

De "Optimized Steel Cord" technologie definieert de optimale structuur van de 0° versterking en de optimale plaatsing van de staalkabels in het karkas van de band.
Het eindresultaat is een perfect uitgebalanceerde band die zorgt voor het beste mogelijke contactoppervlak tussen de band en de weg onder alle rijomstandigheden, met name op steile hellingen en bij hoge snelheden.
De OSCT kan nauwkeurig het comfort en de plaatsing van de stijve zones binnen het karkas bepalen.
Met een goede positionering worden de sportiviteit, het comfort of een combinatie van beide van de band ideaal gedefinieerd.

Afmetingen
reviews
LiveChat
Whatsapp Messenger