Zoeken op afmeting
Shinko motorbanden

Shinko motorband

Het bedrijf Shinko is opgericht in 1946 in de Japanse stad Osaka. Het begon zijn activiteiten als fabrikant van buiten- en binnenbanden voor fietsen. Het bedrijf is tegenwoordig een snelgroeiende producent van rubberen producten.

In 1998 kwam het bedrijf Shinko in het bezit van de technologie en de gietvormen voor motorbanden van Yokohama Rubber Co. en begon met het vervaardigen van producten van het merk Shinko Tire. Met een productielocatie in Zuid-Korea en een Japans ontwerp, is het bedrijf erin geslaagd om op harmonieuze wijze de Japanse principes voor ontwerp en techniek te combineren met de Zuid-Koreaanse normen op het gebied van productie- en kwaliteitscontroles. Tegenwoordig produceert Shinko Tire zo'n 200.000 motorbanden per maand.

In de VS worden de banden van Shinko geïmporteerd door Western Power Sports, Inc. (WPS), waarvan het hoofdkantoor zich bevindt in Boise, de hoofdstad van de staat Idaho. Het bedrijf heeft een belangrijke plek ingenomen binnen de motorsportindustrie. Het beschikt over magazijnen in Boise (Idaho), Fresno (Californië), Ashley (Indiana), Elizabethtown (Pennsylvania), Midlothian (Texas) en Memphis (Tennessee). Het bedrijf Shinko Tires USA werkt samen met WPS en is er trots op u de volgende banden te kunnen presenteren: Cruiser, Scooter, Off road en Dual Sport. Deze maken allemaal deel uit van het sportassortiment van Shinko.

De tests die continu worden uitgevoerd in de Verenigde Staten en de ontwikkelingen van de R&D-afdeling van de fabriek van Shinko Tire maken het mogelijk veelbelovende banden te produceren, die voldoen aan de wensen van de coureurs van tegenwoordig. De banden van Shinko Tire en WPS hebben slechts één doel: voldoen aan uw verwachtingen.

Bestverkochte profielen

Sport / Touring

Scooter

Competitie / Circuit

Zomer

Custom

LiveChat
Whatsapp Messenger