185/65 R14 86H 3PMSF - Wijzigen

Tourador Winter PRO TS1 185/65 R14 86H 3PMSF

Categorie : Personen winter
D B B 70 dB
4.0 /5 (22 reviews)
Tourador Winter PRO TS1 185/65 R14 86H 3PMSF
Tourador 185/65 R14 86H
70
Tourador Winter PRO TS1 185/65 R14 86H 3PMSF
D B B 70 dB
voorraad

Gratis levering 48u/72u

Prijs per stuk 45,08

Kenmerken

Merk Tourador
Model Winter PRO TS1
Afmeting 185/65 R14 86H
Verander deze afmeting
Kenmerk 3PMSF
Europese beoordeling
D B B 70 dB
Categorie
Personen winter
Reviews
4.0 /5 (22 reviews)

Beschrijving

Een eenrichtingsbandstructuur met dwarsgroeven, voor uitstekende tractie en betere remprestaties in natte en besneeuwde omstandigheden op gladde wegen.

De afwateringsgroeven, in de lengte en in het midden gegraven, zorgen voor een uitstekende verbinding tussen elke bestratingssteen, waardoor hun stevigheid wordt vergroot. Verhoogt de manoeuvreerbaarheid.

Bestaat uit driedimensionale lamellen met hoge dichtheid die de grip in besneeuwde omstandigheden verbeteren. Doeltreffende afvoer van de waterfilm die zich onder de band kan vormen bij het rijden op nat en glad wegdek, waardoor het risico van aquaplaning wordt voorkomen.

Onze nieuwe generatie banden heeft bredere loopvlakken en diepere groeven in vergelijking met onze vorige productreeks. Een speciaal ontwikkelde formule op siliconenbasis werd ontwikkeld om deze nieuwe reeks banden te creëren. Hierdoor kunnen wij u banden aanbieden met hoge prestaties, zowel op het gebied van wendbaarheid als grip.

Beschrijving
reviews
Montage

Richtinggebonden beeldhouwontwerp

Richtinggebonden beeldhouwontwerp
Het ontwerp van de eenrichtingsgroeven en dwarse afvoergroeven biedt uitstekende tractie- en remprestaties op sneeuw, evenals op natte en gladde wegen.

Diepe groeven op het loopvlak

Diepe groeven op het loopvlak
In vergelijking met producten van de vorige generatie heeft de band diepere groeven en een bredere loopvlakbreedte. Een speciale samenstelling, met siliconen, is aangenomen. Dit zorgt ervoor dat deze banden de beste wegligging en de best mogelijke grip hebben.

Diepe afvoergroeven

Diepe afvoergroeven
Het ontwerp van de halfdiepe longitudinale afvoergroeven zorgt voor een efficiënte verbinding tussen elk blok van het loopvlak en verhoogt de weerstand. Biedt betere bocht prestaties.

3D-lamellen

3D-lamellen
Het ontwerp van hoge dichtheid 3D-lamellen verbetert de grip prestaties in de sneeuw. Efficiënte penetratie van de waterfilm in het profiel, op natte en gladde wegen, voorkomt glijden.
LiveChat
Whatsapp Messenger