Meningen van klanten

Wij informeren u dat de op de website geplaatste opmerkingen onderhevig zijn aan controle. De opmerkingen worden alleen op chronologische volgorde geklasseerd.


Zeer duidelijke en goede website. Snelle afhandeling. Bij montage zou ik wel eerst goede afspraken maken met garage. Mijn plaatsing was duurder zoals aangegeven op website.


Je hebt enorm veel keuze in alle soorten banden, type, etc. Met steeds een beknopte uitleg. De hele procedure van bestellen tot levering is goed beschreven.4 nieuwe banden besteld, verstuurd in twee pakketten en reeds na 2 dagen waren ze al geleverd bij de montage dienst. Met een betaalbaardere prijs! Bedankt en tot snel!


Steeds veel keuze uit ontelbare merken, alle bandenmaten en types. Geen brol, zelfs niet in de goedkope bandenmerken. Ook uitgebreid en correct beschreven. Steeds geleverd binnen de opgegeven termijn. Ook zeer gunstige prijzen. Correcte betalingsmogelijkheden. Kortom zeker een aanrader.


Prima service. Correcte en snelle levering!


geleverd volgens afspraak.


Snel en correct! (de whitewall komt met een blauwe beschermingslaag die je makkelijk kan afsoppen)


Duurt wel iets langer voor deze banden maar voor de rest perfect. Prachtige banden.


Correcte opvolging via klantendienst, correcte prijs voor de banden en de banden zijn geleverd bij de garage. Hoe ze rijden,... moet ik nog afwachten tot ze op de velgen getrokken worden,... maar info website en levering is correct verlopen.


de prijs is ook zeer goed betaalbaar voor de klant, banden zijn vandaag vervangen. goede impressie


Ik ben zeer tevreden, de wielen werden zeer snel geleverd, vandaag heb ik het veranderd, ik ben tevreden, bedankt.


Velgen en banden perfect afgeleverd bij jullie montagecentrum, die op hun beurt alles perfect gemonteerd en op de wagen geplaatst hebben. Handelen met Bandenleader was een zeer Positieve ervaring die voor herhalng vatbaar is Theo B


Top product aan scherpe prijzen en snelle levering A+++


Snelle levering aan goede prijzen en recente banden


Firma naam lava mezouri 1bvba Rachid waled maswud Ik heb banden bij iullie besteld En ik betaald 232.68 voor 4 banden 255 55 19 Bestellingsnummer is 14334338 op 14/01 2022 Adres: STATİONSTRAAT 56 2300 turnhout belgie Tel 0032465635162 En tot nu ik wachten??


Excellent website to purchase your tyre and best option was to select the tyres to be delivered to a garage rather than delivering to your place and then taking it to get it fixed. It is so convenient. This site gives the best comparison and the reviews from other customers was valuable and has helped me in selecting the right tyres for my car. THANK YOU for the excellent support.


Recente productiedatum van banden aan perfecte prijzen. Snelle levering. Gewoon prima. Ideaal voor Dodge Ram.


goed aangekomen , perfecte service.


Sterke prijzen , mooi aanbod en leuke centrale waar men terecht kan. Banden woensdag besteld en ontvangen 8 dagen( op elk moment kon ik ze volgen) later. Het was een beetje een gok maar ik kom zeker en vast terug! De banden hebben mij en andere deelnemers verbaasd op het 4x4 weekend!!! Mijn achteraandrijving heeft het begeven voor het weekend en ben overal door geraakt op 2x4. De BF goodrich kopie is de max, vr een prijsje ;-)


Prijs kwaliteit goed , ook snel geleverd . Zeer tevreden, AANRADER!!!


bestelling geleverd


Bestel al lang hier, de voorbanden waren snel geleverd.Deze keer wel lang moeten wachten op de 245/35/18 achterbanden. Maar ik heb hier wel begrip voor, aangezien de feestdagen kortbij komen. 2 tracking codes waren wel iets fijner geweest via mail. gelukkig kon ik wel op mijn account zien hoe het zat met de 2 achterbanden. 5/5


Zeer scherpe prijzen en een zeer vlotte levering van de banden. Ook zeer recente productiedatum van de banden. Top service.


1e maal besteld ... zeer snelle levering ...


Zeer scherpe prijzen en een zeer vlotte levering van de banden. Ook zeer recente productiedatum van de banden. Top service.


goed


zeer goede ervaring


Ik bestelde voor het eerst bij jullie, maar zal ZEKER NIET de laatste keer zijn. Dinsdag plaatste ik order voor 4 banden, donderdag ontving ik 2 banden en vandaag 2 overige. Wat raar dat ze in 2 afzonderlijke zendingen geleverf werden, maar wel 100% tevreden. Kortom vlot, vlug en correct!


Snelle levering tegen concurrentiële prijzen.


Maandag besteld en woensdag geleverd. Zeer snel geleverd . Perfect


snel geleverd, plaatsing door garage was top!


Correcte en zeer snelle levering! Top klasse !


Correcte en zeer snelle levering! Top klasse !


Snelle levering en goede communicatie en tracking. Bedankt


geleverd binnen 3 werkdagen !!! goed


zeer goede band voor op mijn motor vfr(800). snelle levering ook, top zal er zonder probleem nog kopen .


Heel tevreden over BANDENLEADER al 3 maal besteld en binnen 72u geleverd Vindt deze Hankook banden zeer goed staan onder een VW GOLF en een BMW 1 REEKS


heel goede band ligt wel beter op de baan dan mijn dunlop daarvoor een en beter in de bochten


Bestelling perfect afgehandeld. De levering is in 1 zending afgeleverd.We werden goed op de hoogte gehouden middels email en track en trace codes voor de levering met DPD. goede prijs/kwaliteit.


Zeer goede kwaliteit, en snelle levering. Beste service ooit.


Wat een service bij jullie !!! Gisteren besteld tijdens de avond en vandaag is de scooterband al afgeleverd om 13u25 bij ons thuis . Je kan nooit ergens vlugger winkelen zonder de deur uit te gaan dan bij jullie ... doe zo verder Met vriendelijke groet Frank


Redelijke snelle levering , goede prijs en mooie band alles perfect afgehandeld . Nu hopelijk veel km afleggen


Zeer tevreden van de klantenservice. Gisteren avond twee banden besteld voor mijn quad vandaag al aangekomen. Zeer goede kwaliteit


Correcte prijs en snelle levering


goede en snelle service aanbevolen


Goede band op alle gebied.


prima, uitgeleverd zoals gevraagd/overeengekomen. Top


ik bestel hier regelmatig en nog nooit problemen gehad, vrij snelle levering en altijd inorde!


Correcte en zeer snelle levering! Top klasse !


goedkoop en snel geleverd!


Snelle levering met dpb en goede kwaliteit


Meer meningen lezen