Zoeken op afmeting
Berlin Tires autobanden

Band Berlin Tires

BERLIN Tires is het nieuwe en hoogwaardige Duitse bandenmerk van het bedrijf Berlin Tires Europe GmbH.
Het bedrijf dat internationaal actief is, is gevestigd in de Duitse hoofdstad Berlijn.
Het bedrijf biedt een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten voor een ruim dienstenaanbod.
De BERLIN-banden zijn ontworpen voor hoogwaardige wagens. Ze zijn van een hoge kwaliteit en een 100% Duits ontwerp. U heeft dus de garantie van een onberispelijk product tegen de juiste prijs.
Er is gekozen voor de naam BERLIN Tires, omdat geen enkele andere stad Duitsland zo goed belichaamt als de hoofdstad, die niet alleen het politieke centrum is, maar ook het symbool van vrijheid en schoonheid.
Eigenaren van zware voertuigen wensen niet alleen dat hun banden goed functioneren op de weg, maar ze moeten er ook mooi uitzien.

De producten van het merk BERLIN TIRES zijn hoogwaardige producten op de mondiale bandenmarkt. Dankzij de allernieuwste productietechnologie, afkomstig van de Smart Industry, hebben de ingenieurs van het merk nieuwe rubbersamenstellingen en speciale bandenprofielen ontwikkeld. Zo hebben ze niet alleen het bandengeluid weten te verminderen, maar ook de wegligging weten te verbeteren (zowel op droog als nat wegdek) ten opzichte van concurrerende producten. Eén en hetzelfde product dat uitzonderlijke kwaliteiten combineert met een betaalbare prijs: weer een ander positief en onderscheidend kenmerk van BERLIN-banden!

Er wordt vaak gevraagd waarom een bandenmerk de naam draagt van een hoofdstad. Nogmaals, de makers van de BERLIN-banden hebben er lang over nagedacht en zijn tot de volgende conclusie gekomen: Een internationale atmosfeer, hoogwaardige technologie, culturele diversiteit, creativiteit, snelheid en traagheid, schoonheid, moderniteit en traditie: zoveel waarden die nergens anders tegelijk te vinden zijn dan in de Duitse hoofdstad. Berlijn wordt wereldwijd beschouwd als een multiculturele stad die baanbrekend is op het gebied van technologie. Een zeer levendige stad met een enorme diversiteit en een unieke levensstijl. De avant-gardistische technologie, de kijk op het leven, de creativiteit en de continue activiteit in de stad komen terug in de producten van BERLIN Tires. En dat is de reden waarom de naam van deze nieuwe, hoogwaardige producten, die ontworpen zijn voor sportieve coureurs die kwaliteit en een betaalbare prijs belangrijk vinden, geïnspireerd is op de Duitse hoofdstad.

De ingenieurs van BERLIN Tires hebben een passie voor de ontwikkeling van banden en willen hun kopers "een nieuwe generatie hoogwaardige en betaalbare producten" kunnen bieden. Tegenwoordig is het niet genoeg om een prestigieuze en sportieve auto te rijden: het is ook noodzakelijk dat de banden passen bij de auto. Aan de andere kant zou iedereen hoogwaardige banden moeten kunnen gebruiken, die een maximale rijcomfort hebben en de hoogste mate van veiligheid. Zoveel kwaliteiten ontwikkelen bleek een zeer lastige taak, maar de ontwikkelaars bij BERLIN Tires hebben zich er desondanks met verve doorheen weten te slaan. Ze zijn erin geslaagd om aan alle eisen te voldoen die het product had. Zelfs de doelstelling om een hoogwaardige band te ontwikkelen tegen een betaalbare prijs is gehaald.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

4 seizoenen

Bedrijfsvoertuigbanden

4 seizoenen
LiveChat
Whatsapp Messenger