Continental

Continental EcoContact 6

Categorie :
Personen zomer
461 beoordeling
Zeer gewild! 148 keer verkocht de afgelopen 30 dagen.
Categorie
Personen zomer
Meningen van klanten
461 beoordeling
Vanaf
 61,59
Voorraad
De maten raadplegen
Beveiligde transactie
Ruim 800 montagepartners
Kenmerken
Categorie
Personen zomer
Meningen van klanten
461 beoordeling
Beschrijving

De Continental band EcoContact 6 gebruikt een nieuw rubbermengsel, "GreenChill" genaamd, waardoor hij 20% meer afstand kan afleggen en de rolweerstand met 15% vermindert ten opzichte van de vorige generatie. De band is al door meer dan 12 autofabrikanten als originele uitrusting gemonteerd. EcoContact 6 is de nieuwe referentie.

Green Chili™ 2.0
Green Chili™ 2.0

Aan de voorhoede van rubberverbindingen, past de Green Chili™ 2.0 harmonieus op het wegoppervlak. Door de slijtage van het rubber in de loop van de tijd te minimaliseren, verhoogt het de levensduur van de band en maakt het mogelijk om een grotere afstand af te leggen.

Optimaal brandstofverbruik
Optimaal brandstofverbruik

De EcoContactTM 6 profiteert van een hoogtechnologische rubbercompound, waarin silicium en rubber harmonieus samenkomen om een mengsel van grote robuustheid te vormen. Het resultaat is een buitengewoon vermogen om zich aan te passen aan de verschillende omstandigheden die mogelijk op de weg worden aangetroffen. Deze compound geeft de band uiteindelijk een mooie rolweerstand die het brandstofverbruik minimaliseert.

Afmetingen