Zoeken op afmeting
Habilead autobanden

Band Habilead

Shandong Huasheng Rubber Co. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van banden. Het bedrijf is opgericht in 1994 en bevindt zich in de stad Guangrao, vlakbij Dongying in de provincie Shandong. Het bedrijf beslaat zo'n 55 hectares. Het bedrijf focust zich voornamelijk op de productie van hoogwaardige en ecologisch verantwoorde banden voor auto's en vrachtwagens.

Habilead is één van de merken van het bedrijf. Het bedrijf heeft zijn activiteiten uitgebreid naar vele hoogwaardige bandenmerken, die worden ontworpen met kwaliteitsmaterialen en uitstekende bandenprofielen. Zo is een goede wegvastheid en een veilige rit gegarandeerd. Van de verschillende bekende merken is Habilead Tyres degene die erop is gebrand zich te onderscheiden op de markt en wereldwijd een goede naam op te bouwen.

Habilead biedt een aantrekkelijk assortiment aan bandenmerken met een ongeëvenaarde wegvastheid en duurzaamheid. Habilead-banden zijn niet alleen geschikt voor bedrijfsauto's en vrachtwagens, maar ook voor kleine particuliere auto's.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

4 seizoenen

Off road banden

Winter

Bedrijfsvoertuigbanden

LiveChat
Whatsapp Messenger