Zoeken op afmeting
Windforce autobanden

Band Windforce

Het bedrijf Windforce bevindt zich in de mooie kustplaats Quigdao. Windforce heeft een goede start gekend en heeft zich snel ontwikkeld. De verkopen van Windforce zijn sinds 2013 blijven stijgen en in 2016 overstegen ze voor het eerst de 100 miljoen Amerikaanse dollars. Windforce biedt een compleet assortiment aan banden: PCR, UHP, SUV, H/T, A/T, M/T, bestelwagen, A/S, winterbanden of TBR. Dankzij een professioneel verkoopteam dat aanwezig is bij de verschillende concessiehouders, zijn de banden van Windforce nu beschikbaar in een groot aantal SAV-winkels en gerenommeerde tuningbedrijven in meer dan 100 landen wereldwijd.

Windforce is constant op zoek naar een nog betere kwaliteit en investeert daarom steeds in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe productassortimenten te kunnen ontwikkelen. De missie van Windforce is ook om hoogwaardige banden en een goede service te bieden en om beter in te spelen op de ontwikkelingen in de marktvraag.

In de loop van de tijd heeft het bedrijf zich kunnen verbeteren en heeft het zijn activiteiten nog meer kunnen ontwikkelen. De Windforce-banden zijn er voor u, zodat u vooruit kunt op weg naar een betere toekomst.

Bestverkochte profielen

Personenautobanden

4 seizoenen

Off road banden

Bedrijfsvoertuigbanden

Zomer
LiveChat
Whatsapp Messenger