Zoeken op afmeting
Agrarisch banden Michelin

Agrarisch banden Michelin

Michelin is wereldberoemd voor zijn uitstekende banden en is vandaag een volwaardige financiële macht geworden. Het bedrijf heeft meer dan 112.000 mensen in dienst en bezit bijna 70 productiefaciliteiten die over tal van landen zijn verspreid.
De fabrikant is eropuit een technologisch leider en tegelijkertijd polyvalent te blijven, en heeft zich dan ook meester gemaakt van alle segmenten, met name dat van de landbouwbanden waarvoor Michelin meer dan ooit zijn knowhow ontwikkelt.
Om verschijnselen als verdichting en spoorvorming door landbouwmachines aanzienlijk te beperken, biedt Michelin banden aan die zijn uitgerust met een technologisch innovatief karkas. Zo maakt de Michelin Ultraflex technologie een aanzienlijke doorbuiging van de zijwanden mogelijk, waardoor de banden met een lagere spanning kunnen worden gebruikt. De voetprint van de band is hierdoor groter, zodat de belasting beter wordt verdeeld en de verdichting van de bodem aanzienlijk wordt beperkt. Dit verbetert de landbouwopbrengst en de economische rentabiliteit. Alle Michelin landbouwbanden profiteren van een geoptimaliseerd ontwerp om het contactoppervlak met de bodem zo groot mogelijk te maken.

Bestverkochte profielen

aangedreven wiel

Aanhangwagen

Industriebanden

LiveChat
Whatsapp Messenger