Zoeken op afmeting
Mefo-Sport motorbanden

Mefo-Sport motorband

Hij rijdt al sinds hij 13 was een crossmotor en heeft op zijn 14e deelgenomen aan zijn eerste wedstrijd. Tegenwoordig neemt hij slechts zelden deel aan wedstrijden, maar hij heeft nog steeds heel veel passie voor de sport: we hebben het over Joachim Lieble, adjunct-directeur bij MEFO Sport GmbH.

Dat is waarom MEFO Sport precies weet dat het de details zijn die het verschil maken met hun concurrenten. MEFO Sport blijft alert.

MEFO Sport weet altijd wat de individuele behoeftes en wensen van de klanten zijn en doet er alles aan om hen tevreden te stellen. Dat is wat MEFO Sport motiveert!

Elke dag nemen klanten MEFO Sport weer terug naar waar het allemaal mee begon: de passie voor motoren. En dat is een heel prettig gevoel.

Omdat een goed advies essentieel is in de sport, biedt MEFO Sport geen winkel voor eindgebruikers. MEFO Sport gelooft dat het bestaande netwerk aan dealers een noodzaak is, zowel voor individuele klanten als voor fabrikanten en groothandelaren.

MEFO Sport heeft ook één ding gemeen met zijn leveranciers: de hoogst mogelijke kwaliteit voor producten bieden. En omdat MEFO Sport en de fabrikanten zichzelf constant blijven verbeteren, is dit streven de reden voor samenwerkingsverbanden op basis van continuïteit en vertrouwen. MEFO Sport is commerciële langetermijnrelaties aangegaan met bedrijven zoals Kenda, Heidenau, Shinko, Acerbis en No Toil. De nieuwelingen hebben zich ook gevoegd bij de 'familie van fabrikanten', net als Ariete, Dirtboy en Mechanix.

MEFO Sport benut zijn vele jaren aan technische expertise en zijn ervaring als importeur en groothandelaar om de klant de beste prijs-kwaliteitverhouding te kunnen bieden. MEFO Sport past dit principe toe op elk van zijn segmenten.

MEFO Sport werkt samen met zijn klanten en fabrikanten. Het beste voorbeeld van deze samenwerking is het product "Mefo Off Road Mousse" dat Mefo Offroad ontwikkeld en vervaardigd heeft om te kunnen voldoen aan de specifieke wensen van de klant. De bedrijven Mefo Offroad en MEFO Sport GmbH werken nauw samen om de wereldwijde verkopen zo goed mogelijk te bevorderen.

Alleen op deze manier kan MEFO Sport zich onderscheiden van de concurrentie en dit alles met het devies in het achterhoofd: "Altijd stevig op de pedalen trappen, want als u remt, verliest u".

Bestverkochte profielen

Enduro

Cross / Trial

LiveChat
Whatsapp Messenger