245/30 ZR20 90W XL - Wijzigen

Antares Majoris M5 245/30 ZR20 90W XL

Categorie : Personen zomer
E E 71 dB
Antares Majoris M5 245/30 ZR20 90W XL
71
Antares Majoris M5 245/30 ZR20 90W XL
E E 71 dB
voorraad

Gratis levering vanaf 72u

Prijs per stuk 251,79

Kenmerken

Merk Antares
Model Majoris M5
Afmeting 245/30 ZR20 90W
Verander deze afmeting
Kenmerk XL
Europese beoordeling
E E 71 dB
Categorie
Personen zomer
Reviews
0.0 /5 (0 reviews)

Beschrijving

Een hoogwaardige band tegen een lage prijs, de Antares Majoris M5 is een high-performance band ontworpen voor bedrijfsvoertuigen, SUV's en crossovers. Het loopvlakpatroon is antislip en zorgt voor een zeer hoge grip op zowel droge als natte wegen. De dwarsgroeven zijn er om een betere stabiliteit, betere wegligging en betere respons te bieden. De karkas is speciaal ontworpen om het tast- en geluidscomfort te verbeteren.

Beschrijving
reviews
Montage

Super stabiliteit van rijgedrag en wegligging

Super stabiliteit van rijgedrag en wegligging
Het optimale ontwerp van de formule en de structuur van de sculpturen zorgt voor superieure stabiliteit en wegligging van de band.
A. Het toepassen van een formule met hoog natuurlijk rubbergehalte witte koolstof zorgt voor het aanpassen van de hardheid van het loopvlak aan het ontwerp van de kleine groefsculpturen, om zo de totale hardheid van het loopvlakblok te verminderen en het steunoppervlak te vergroten.
B. Met het ontwerp van het loopvlak dat het slipweerstandsoppervlak verbetert, zorgt de continue dwarsgroef voor stabiliteit en precisie.

Ultra-stil comfort

Ultra-stil comfort
Het ontwerp van een optimale karkasstructuur en loopvlakstructuur garandeert maximale stilte en comfort.
A. Optimaliseert de karkasstructuur en versterkt de krachtbalans van de band tijdens het rijproces door de kracht van elk deel van de band te analyseren.
B. Het ontwerp van de loopvlakken in combinatie met het ontwerp van het gehele open blok verbetert effectief de geluidsisolatie van de band en vermindert het rolgeluid.

Uitstekende grip en remmen op nat wegdek

Uitstekende grip en remmen op nat wegdek
Dankzij een materiaalformule en een optimale ontwerp kunnen de remprestaties, de grip op nat wegdek en de prestaties op droog wegdek worden gegarandeerd.
A. Er wordt een formule met een hoog gehalte aan wit koolstof toegepast om de remprestaties in speciaal vochtige gebieden te verbeteren. De versterkte structuur van de bandkarkas, gecombineerd met een breed en stevig schouderstuk en versterkte groeven, zorgt voor zijn stijfheid tijdens het rijden en sturen.
B. Computersimulatie van het loopvlak en de rolweerstand van de band
LiveChat
Whatsapp Messenger